Residence Styling

Ett litet bolag som jobbar med Homestyling behövde en clean och enkel hemsida.

Vi restaurerade även deras logga då deras gamla va lite trasig och fanns inte kvar i original så vi fick göra en ny i illustrator som liknar den gamla.

GAMLA:

gamla_res

 

NYA:

ny_res

 

Residence Styling är ett relativt nystartat homestyling-företag som drivs av Anna-Carin Fihn som har flerårig erfarenhet i branschen. Vårt mål är att möta er för att styla ert hem och ge hemmet tydligare karaktär. Vi stylar hem som man vill bo i. Hem som inger värme. Hem med känsla och genuin atmosfär. Våra stylingar kan se olika ut beroende på uppdrag.

Vid homestyling inför försäljning stylar vi er lägenhet eller ert hus och skapar en mer neutral bostad för att locka fram köparens fantasier och drömmar om sitt framtida boende. Det gör vi på olika sätt enligt era önskemål antingen enbart med vår inredning eller kombinerat med er befintliga.

Vi på Residence Styling har kontakt med kompletterande aktörer för att underlätta för er som kund, så ni ska slippa uppsöka och kontakta flera olika firmor. Om ni behöver hjälp med att sätta upp de sista listerna inför er försäljning eller behöver vardagsrummet målas om för att bli enhetligt med dina förändringar efter en rådgivning? Vill ni slippa flyttstädningen? Då har vi rätt kontakter för er inom bl.a. städning, snickeri och flytt, med goda referenser. Kontakta oss för att veta mer!

 

Share This Work