Olofsbo camping

Strax norr om Falkenberg finner du Olofsbo Camping. En av Hallandskustens absolut lugnaste campingplatser med bara 500 meter till den barnvänliga sandstranden i Olofsbo.

Hos oss kan du spendera de ljumna sommarkvällarna med vänner och familj vid vår lägereldsplats eller i ett kubbspel. Om inte vädret tillåter finns även inomhusaktiviteter såsom biljardbord och separata tv-rum för vuxna och barn att tillgå. I samlingslokalerna finns det tillgång till trådlöst internet.

I våra servicehus finns, förutom dusch och toalett, även rum för matlagning och disk, tvättmaskiner och torktumlare. Självklart är här handikappanpassat.

Har du hund finns det hunddusch på camping samt en del av stranden som är hundtillåten.

Campa i husvagn, tält, husbil eller boka boende i någon av våra fina stugor. Vi har ett visst antal ”drop in platser” där först till kvarn gäller Om man inte hinner boka i tid?.  För er som är på cykelsemester erbjuder vi möjligheten att få tillgång till vår speciella avsedda cykelcamping. Där övernattar du på mindre tomt till väldigt förmånligt pris.

På området har vi en trevlig restaurang där det erbjuds frukost, lunch och middag. Vill du tillaga maten själv har vi en bra servicebutik där du hittar det mesta du kan tänkas behöva.

Bara gångavstånd från campingen ligger Morups Tånge, ett vackert naturreservat med fyr och fågelskådning. Fortsätter du sedan din promenad ytterligare någon kilometer norrut når du det härliga fiskesamhället Glommen, känt för sin årliga kräftfestival.

Inom fyra mils radie finner ni flera härliga sandstränder och golfbanor. I närliggande orter såsom Varberg, Halmstad och Ullared bjuds det på fler sevärdheter att besöka. I Falkenberg rekommenderas Falkenbergs motorbana och välbesökta Vallarnas friluftsteater.

Share This Work